2

Fusese totul pasager. O cunoscuse din întâmplare. S-au vazut o singurã datã. Vorbeau mult la telefon. Îi povestea despre prima ei relatie sexuala, despre boala pe care a capatat-o in urma acestei imprudente, despre cum se certau parintii ei. Ii spunea aproape tot. Ii marturisea ca desi nu l-a vazut inca, s-a indragostit de el si abia asteapta prima lor intalnire.
Ea trebuia sa se opereze la Bucuresti. In noaptea aceea, pustiul nu a dormit nici macar o secunda: incerca sa ia el toata suferinta ei.
Totul s-a dovedit in zadar: operatia a decurs fara vreo problema.
Doua zile mai tarziu au reusit sa vorbeasca la telefon: s-au certat.
Au vorbit din nou peste cateva ore. Ea era din ce in ce mai agitata, recalcitranta. Nu se mai intelegeau.
Si cu toate astea s-au vazut (prima si ultima data).
A reusit sa o sarute, desi ea l-a evitat. Se intreba ce-i cu ea.
Vorbeau mai rar, iar cand vorbeau se certau.
Intr-o zi l-a sunat dornica sa-i marturiseasca tot adevarul. A ascultat-o marturisindu-i marile ei probleme cu sanatatea si familia si mai intervenise si fostul ei prieten, care incepuse sa o caute.
Nu avea cum sa nu o inteleaga! Ii povestea atat de patimas cat de mult il uraste pe omul cu care si-a pierdut un an de zile, singurul baiat pe care l-a iubit. A mai mentionat si un alt nume, Florin, parca, dar care nu insemnase nimic.
Intr-o dimineata, dupa intalnirea aceea nevinovata, pustiul primeste un mesaj de adio de la ea. Se hotarase sa accepte totul fara vreo alta intrebare.
Fusese totul prea ciudat. Incerca sa mai dea de ea, dar nu reuse in niciun fel posibil. Ii blocase orice legatura pe care o mai avea cu ea.
S-a hotarat sa o urmareasca. S-a mutat la mama lui pentru cateva zile, pentru a fi aproape de ea, insa nu a reusit sa o vada. Ea tot era departe. S-a intors acasa dezamagit. Si-a creat un cont fals de Facebook a cautat-o si a gasit-o, desi prima data a crezut ca a gresit contul: poza de profil era cu un baiat, dar si-a dat seama ca sigur nu este vorba de contul vreunui baiat, dat fiind ca in descrierea pozei scria: „Dragul meu Florin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s